RIJKS Decodoeken
Keuze uit 60+ verschillende kunstwerken, eenvoudig te wisselen
Previous
Next

Unieke Hollandse meesterschilders aan jouw muur

Unieke kwaliteit

De oud Hollandse meesterwerken van vroeger geprint op hoogwaardig decodoek. Door de hoogwaardige printkwaliteit oogt het doek als een waar kunstwerk en is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Change the look

Nadat je eenmalig een stijlvol aluminiumframe hebt aangeschaft, kun je oneindig wisselen van RIJKS-decodoeken. Je kunt het frame zowel staand als liggend monteren waardoor je eindeloos kunt variëren. Je hebt al een decodoek vanaf 29,50! 

 

Alleen de beste materialen

Het decodoek

Ons decodoek is licht- en waterbestendig en kan  zelfs gewassen en gestreken worden op een lage temperatuur. Tevens heeft het een kreukherstellend vermogen waardoor je het opgevouwen naar jou verstuurd kan worden. Door de aangenaaide platte pees is het doek makkelijk om van decodoek uit te wisselen. Zo kun jij jouw oude decodoek bijvoorbeeld aan een vriend(in) cadeau doen!

 

 

Het Frame

Door zijn unieke strakke afwerking krijgt het frame een robuuste uitstraling. Door de chique uitstraling zijn de frames standaard verkrijgbaar in de kleur zwart. Het frame wordt in vier delen geleverd en is dankzij de bijgevoegde montagetools eenvoudig in elkaar te zetten. 

 

Zes standaardmaten

80x60cm 

100x80cm

120x100cm 

140x120cm

160x140cm 

180x160cm

Met onze formaten kun je letterlijk alle kanten op, de kunstwerken zijn allen verkrijgbaar in de standaardformaten waardoor jij eindeloos kunt wisselen van look.

 

Monteer het frame los met schroeven aan de muur

Door dit te doen kun je eenvoudig jouw print wisselen en indien nodig een kwartslag draaien.

banner

Inspiratie

Veelgestelde vragen

Staat jouw antwoord er niet tussen? Chat met ons via de button!

Dit hangt er vanaf wat je bestelt. Bestel je alleen een decodoek, dan heb je het de volgende dag in huis. Bestel je een heel kunstwerk? Dan hebben wij een levertijd van 4 werkdagen. Je ontvangt altijd een persoonlijke link waarin jij jouw bestelling kunt volgen. 

Het 27mm aluminiumframe is eenvoudig te monteren. Bij het frame zit namelijk een QR-code die precies uitlegt wat je moet doen. Tevens zit er een montagekit bijgeleverd die het erg gemakkelijk maakt. Wij adviseren het frame los te monteren en op te hangen aan twee spijkers. Hierdoor kan je het kunstwerk eenvoudig 90 graden draaien, mocht je van decodoek veranderen.

Het decodoek is voorzien van een aangenaaide platte pees. Deze pees zorgt dat het decodoek strak in het frame komt te hangen. Bij het monteren van het decodoek is het belangrijk dat je eerst alle hoeken dichtdoet, waarna je de rechte delen strak kunt trekken.

Je kunt via de shop eenvoudig een los frame bestellen. Bestel hier jouw formaat en geef het bijvoorbeeld cadeau. Zo kun je eindeloos onderling wisselen. Leuk en duurzaam!