service1

PLANET-PROOF ONDERNEMEN MET SIGN COMPANY

omdat het simpelweg niet anders kan 

Visuele communicatie en duurzaamheid zijn termen die zich de laatste jaren vaak hebben ontlopen, tot aan nu. De innovaties op het gebied van duurzaamheid gaan hard, er komen steeds meer revolutionaire producten die vervaardigd zijn uit 100% gerecycled materiaal. 

 

Wat betekent de term ‘duurzaam’ voor Sign Company?

Op het gebied van duurzaamheid doen wij geen consessies, onze definiëring gaat verder dan ‘groen’ ‘biologisch’ of andere uitgeknepen commerciële termen. De betekenis die Sign Company aan duurzaamheid geeft is makkelijk en eenduidig als volgt te verwoorden:

 

 

“Het in stand houden van alle biologische systemen op aarde, door enkel producten te gebruiken die uit 100% gerecycled materiaal bestaan”

 

het materiaal dat
textiels

textiels gemaakt van 100% gerecycled pet

Het proces in een notendop:

Gebruikte PET-flessen worden op een waterbesparende manier gereinigd, versnipperd tot vlokjes en verwerkt tot granulaat. Dit wordt gesmolten, omgezet in vezels, gesponnen tot garen en uiteindelijk verwerkt tot nieuw textiel. 100% gerecycled.

bottles
granulaat
texitles

Het proces in beeld

Het printen gebeurt uiterst nauwkeurig met onze hypermoderne printer.
Vervolgens wordt het textiel op de millimeter na perfect uitgesneden.

De mogelijkheden met dit product

Buiten

Dit duurzame textiel is uiterst geschikt voor buitentoepassingen, zo kan jouw gevel creatief worden gedecoreerd met 100% gerecycled materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol aluminiumframe med led-verlichting met daarin jouw spraakmakende reclame-uitingen. Zo is jouw visuele communicatie 100% PLANET-PROOF!

 

Binnen

Seizoenen, thema’s of hoe jij jouw kantoor wil omtoveren het kan met ons groene concept SWITCHPRINTS. De uitkomst voor iedereen die wel eens uitgekeken is op die saaie kunstwerken aan de muur. Met switchprints haal je dynamiek jouw bedrijf binnen en heb je keuze uit 1000+ foto’s en kunstcreaties. Zo heb je om de tijd iets nieuws aan de muur en help je mee aan het upcyclen van zoveel mogelijk petflessen. 

 

Meer informatie?