bouwhek1

BOUWHEK
BANNERS IN EEN GROEN JASJE

 100% gerecycled pet! 

Duurzame bouwhekbanners

Sign Company gaat samen met haar partners voor een planet-proof toekomst. Voor ons is het erg belangrijk om alle elementen van de aarde goed in evenwicht te houden voor de volgende generatie. 

 

Gerecyclede petflessen

Dat de plastic soep in de oceaan een immens probleem is, hoeven wij niemand (helaas) meer uit te leggen, belangrijker is; wat doen wij eraan?

 

Hoogwaardige textiels

Ons nieuwe textiel is revolutionair en kan op ieder gewenste manier worden afgewerkt, zo is het toepasbaar voor banieren, spandoeken en vlaggen.

 

De toekomst 

Met dit weerbestendige stevige materiaal kunnen jouw reclame-uitingen volledig planet-proof. Tevens kun jij jouw duurzaamheid-statement doorvertalen in het design van de banners. Zo kunnen alle pasanten zien dat jij en jouw organisatie voor een planetproof toekomst gaan! 

ELK GEWENSTE AFMETING

tot wel 3 meter breed 

Of chat met ons via de button

dranghekdoek

DRANG
HEKDOEKEN

 Ongeëvenaarde stijl

Jouw evenement in stijl? Onze dranghekdoeken zijn de creatieve oplossing voor ieder hek! Laat ons weten wat jij voor uitstraling wilt en wij realiseren jouw ideale design.

 

Je kunt jouw dranghekdoeken eenvoudig online samenstellen. Heb jij toch liever maatwerk? Vraag dan hieronder een offerte aan voor jouw dranghekdoeken 🙂

drangehkdoek-2.png
dranghekdoek1.png
Wil jij meer informatie over Bouwhekbanners/Dranghekdoeken voor jouw organisatie?

Vul dan hieronder het formulier in, wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou opnemen.