playa 1

ZON, ZEE, BEACHVLAGGEN!

Met beachvlaggen creëer je in een handomdraai een professionele uitstraling voor jouw winkel, strandtent of bedrijfspand. Onze vlaggen zijn leverbaar in veel formaten en meerdere materialen. Het is een aansprekende én betaalbare manier van reclame-uiting. 

 

VERKRIJGBAAR IN 3 VERSCHILLENDE SOORTEN 

waveflag-blanco.-SC.png

WAVEFLAG

beachflag-straight-.png

STRAIGHTFLAG

DROPFLAG.jpg

DROPFLAG

Een druppelvorm met aan de bovenzijde ruimte voor een boodschap.Verkrijgbaar in twee formaten.

Een recht langwerpig model, in de gehele oppervlak ruimte voor een boodschap en verkrijgbaar in vijf formaten

Een golfachtig model met aan de onderzijde ruimte voor een boodschap.Verkrijgbaar in drie varianten

Beachvlaggen

De beachvlaggen van Sign Company staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Ze zijn eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

 

Beachflags in drie vormen en verschillende formaten

Kies uit een van onze drie modellen. De straightflag is het populaire, langwerpige model. Met de dropflag heb je een breder oppervlakte om je boodschap uit te dragen en met de waveflag val je extra op door z’n speciale vorm. Kies daarnaast uit diverse maatvoeringen.

 

Kies uit Flag en Flag longlife voor jouw beachflag

Je kunt een straightflag zowel met flag als Flag longlife bestellen. Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen en wordt omgezoomd, zodat het langer meegaat. Flag longlife is licht geperforeerd en sterk, waardoor het niet omgezoomd hoeft te worden en minder snel rafelt. Beiden hebben een brandcertificaat.

 

Tunnel in elk gewenst ontwerp of kleur

De tunnel van de beachflag is niet standaard zwart of wit. Hierdoor kun je jouw ontwerp door laten lopen in de tunnel, ook wel de pocket genoemd. We raden aan om de achterzijde van de tunnel van een enkele kleur te voorzien, wanneer je het patroon laat doorlopen zal deze door de confectie namelijk niet mooi aansluiten ten opzichte van de rest van de vlag. 

 

Laat je beachvlaggen door ons ontwerpen

Indien je niet beschikt over een juist bestand, is dit natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt dan heel eenvoudig een bestand bijvoegen tijdens de bestelling. Neem vervolgens via de Livechat contact met ons op en wij zorgen dat het in orde komt! 

Wil je meer informatie?

Vul dan hieronder het formulier in, wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou opnemen.