banner12

ZORG DAT JE GEZIEN WORDT

MET DE BANNERS VAN SIGN COMPANY

Een roll-up banner kent vele namen: rolbanner, rollup banner of roll banner. Hoe dan ook: hiermee promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. De roll-up banners kunnen keer op keer gebruikt worden.

VERKRIJGBAAR IN 3 VERSCHILLENDE SOORTEN

Diverse modellen, formaten én materialen

Kies uit diverse formaten roll-up banners passend bij de plek en ruimte. Of je nu kiest voor een variant met een breedte van 85 of 200 cm, dankzij het handige systeem en de draagtas neem jij jouw banner gemakkelijk mee naar elk evenement.

 

Kies voor stijl

Maak je roll-up banners eens van Airtex®, de fijn geweven polyester doeksoort met matte uitstraling. Het fijn geweven polyesterdoek heeft een grote kleurkracht en een krasvaste toplaag met PVC-coating, wat kreukels en scheuren tegengaat.

 

Je banner zo klaar mee!

Een roll-up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Roll-up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren.

 

Wil je nog meer indruk maken?

Een opvallend en verlicht alternatief is het Pixlip Go frame. Of neem contact met ons op voor de eindeloze mogelijkheden.

Wil je meer informatie?

Vul dan hieronder het formulier in, wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou opnemen.