vakwerk 2

PRINTERIEUR

Onze creativiteit met een p(l)akkende indruk!

Hoe presenteer jij jezelf als organisatie? Een knappe website? Mooi logo? Maar een saai kantoor.. Sign Company helpt jouw gehele communicatie strategie kloppend te maken. Dit doen wij door het combineren van de beste producten en technieken. Textielframes, wandstickers tot naadloos fotobehang, wij zorgen ervoor dat jouw klanten hun bezoek aan jou onthouden.

Duurzame styling

Wat is duurzaam? SC gaat verder dan PVC-vrij of andere net-niet duurzame alternatieven. Wij geloven in een planet-proof toekomst, op een verantwoorde manier omgaan met onze resources en energiebronnen.

Petflessen?

Als een van de weinige Sign-makers beschikken wij over een splinternieuwe innovatie op het gebied van échte duurzaamheid. Textiels gemaakt van petflessen! Hier printen wij de mooiste dingen op en hangen we in een stijlvol aluminiumframe. Zo is jouw kantoor 100% planet-proof! Het leuke is, je kunt de textieldoeken verwisselen wanneer jij wilt! 

NO MORE BORING WALLS

Heb jij al een favoriete foto die jij op jouw muur wilt hebben? Dan kun jij jouw wanddecoratie zelf samenstellen in de webshop

Wil je meer informatie?

Vul dan hieronder het formulier in, wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou opnemen.