wrappie

AUTOBELETTERING, JOUW RIJDENDE RECLAMEBOLIDE!

Een p(l)akkend visitekaartje op wielen

Een bedrijfsauto, of zoals wij het zien: een rijdend verlengstuk van jouw organisatie. Sign Company zorgt ervoor dat jouw bedrijfsbolide past binnen de communicatiestrategie van jouw bedrijf. Kies voor subtiel, of toch ware eye-catcher die zorgt voor veel visuele impact.

Jouw USP’S compact vertaalt

Sign Company heeft in de afgelopen jaren honderden partners voorzien van strakke autobelettering. Ons uitgangspunt is altijd om jouw Unique Selling Points creatief samen te vatten in een mooi design. Voor ieder budget heeft Sign Company een passende, pakkende oplossing.

Wil jij écht het verschil maken op de weg?

Kies dan voor full-color prints op jouw bedrijfswagen(s) of laat hem geheel door ons wrappen! Op deze manier kies jij ervoor om jouw bedrijf nog meer naamsbekendheid te geven, dat uiteindelijk zorgt voor nieuwe klanten.

 

 

Jouw auto

Kom ons uitdagen met jouw bedrijfswagen

Sign Company innoveert, inspireert en motiveert zichzelf elke dag om tot het uiterste te gaan voor haar partners. Jouw bedrijfswagen is bij ons in uiterst goeie handen. In samenspraak met jou onze klant (partner), creëren wij hét design waar jij hoge ogen mee gooit voor nieuwe klanten.